Революционен помощник при монтажа на прозорци

Повдигащата и транспортна количка на швейцарската компания FMTools, наречена PIT L се доказва като незаменим помощник при монтажа на прозорци. Употребата ѝ значително допринася за производителността на строителните работи, тъй като позволява на техниците да транспортират и монтират прозорците и вратите без усилие. Количката е широка само 40 см, което я прави подходяща за използване дори и в тесни пространства.

Тя разполага с вграден повдигащ механизъм, благодарение на който компонентите и плоскостите могат да бъдат повдигнати до височина 1280 мм, което допълнително улеснява работата. Това, разбира се, рефлектира върху производителността, повишавайки работната скорост и броят на прозорците, които могат да се поставят за един ден.

Количката може да носи товар до 300 кг, а подемника е предназначен за товар до 150 кг. PIT L включва асортимент от специални аксесоари като допълнителен PIT-педал, който позволява повдигане на товари до 200 кг. чрез използване на вакуумна глава, която позволява и странично отместване на малки стъпки. Педалът PIT може да се сгъва за транспортиране и да се побере в кутия с размери 40 х 60 см.

.

Може да харесате още...