Революционен смарт покривен прозорец от Sunsquare

Британският производител на покривни прозорци Sunsquare представи нов революционен смарт прозорец, който ще промени облика на индустрията. Със Smartsquare умните технологии за първи път в глобален мащаб навлизат в сектора на покривните прозорци.

Smartsquare осигурява пълен контрол над един или повече покривни прозорци от всяка точка на света от смартфони и виртуални асистенти като Siri, Alexa и Google Home. В допълнение към командите към Siri, Alexa и Google Home да отварят и затварят прозорците, потребителите могат да програмират Smartsquare за автоматичен контрол в зависимост от метереологичните условия, вътрешните нива на влажност и температура, изгрева или залеза, както и близостта им до сградата. Smartsquare предлага допълнителна функционалност като мониторинг на разход на електроенергия, смартфон нотификации при отваряне или затваряне, и възможност за споделяне на контрола с други потребители. Sunsquare предлага Smartsquare с безплатно специализирано приложение за смартфони и 24/7 техническа поддръжка.

Снабден с бял или черен тъч скрийн с персонализирано амбиентно осветление, Smartsquare има модерен дизайн, с който се вписва идеално във всяка жилищна или търговска среда.

„Досега, традиционно, смарт системите не са присъствали в индустрията на покривните прозорци. Но ние в Sunsquare винаги сме задавали тона в сектора и не сме се съобразявали с наложените бариери. Решихме, че е наложително да приведем нашата индустрия в съответствие с останалия свят. Когато архитектите специфицират интелигентни сгради, ние искаме да бъдем част от техните планове. Освен фантастична функционалност и красив италиански дизайн, ние предлагаме и лекотата на инсталиране. Всички електрически вериги и окабеляване са разположени в профила на прозореца, без да се мотаят наоколо контролни кутии. Всичко, което се изисква, е достъп до електроенергия“, споделя Джъстин Селдис, управляващ директор на Sunsquare.

Може да харесате още...