Rockpanel анонсира създаването на иновативен фасаден конфигуратор

Rockpanel

Производителят на негорими плоскости за фасадна облицовка Rockpanel, който е част от световния лидер в предоставянето на решения от каменна вата Rockwool, анонсира създаването на иновативен фасаден конфигуратор, позволяващ да се проектират и препроектират сгради чрез използването на различни продукти и цветове. Преди да представим по-подробна информация за инструмента, ще разкажем малко повече за продуктовата гама на Rockpanel.

Rockpanel

За плоскостите на Rockpanel

Негоримите плоскости за фасадна облицовка Rockpanel представляват пресована под високо налягане минерална вата със синтетични свързващи вещества. Съставени са от базалт. Повърхността им е обработена с четирислойна полимерна емулсионна боя на водна основа. Плоскостите намират приложение както за фасадни облицовки, така и за външни тавани, дъски за пълнеж, софити и други. Закрепването може да бъде към дървени и алуминиеви подконструкции. Колекции: Premium, Colours, Metallics, Chameleon, Woods, Stones, Natural, Ply, Uni, Lines² и други.

Rockpanel Rockpanel

Продуктите с марка Rockpanel се характеризират със здравина, стабилност, гъвкавост и устойчивост. Притежават ниско термично разширение и покритие на водна основа. Те са с относително ниско тегло, почти 100% рециклируеми и са нечувствителни към влага. Негоримите плоскости се предлагат в над 200 цвята и дизайна. Пожарна безопасност: Евроклас A2-s1, d0. Живот: до 60 години.

Rockpanel Rockpanel

За фасадния конфигуратор

С фасадния конфигуратор на Rockpanel можете да проектирате и препроектирате сгради чрез използването на различни продукти и цветове. Всичко е бързо, лесно и удобно, само в три лесни стъпки. Първо се избира типа сграда, а след това продукта и покритието. Инструментът ви позволява да избирате между 6 различни типа сгради, всички колекции на Rockpanel и над 50+ различни дизайна. Изпробвайте въображението си и открийте вдъхновението с Rockpanel.

Rockpanel

Оторизиран дистрибутор на нидерландския производител за България е компанията Conforma, която предлага на своите клиенти цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с висок клас продукти. Екипът на Conforma притежава над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-модерните облицовъчни материали като HPL плоскости FunderMax, широкоформатни керамични плочи Laminam, композитни панели Alpolic, клинкерни тухли Feldhaus Klinker, архитектурна алуминиева ламарина Euramax, фиброциментови плоскости Silbonit, гранитогресни плочи Refin и много други.

Може да харесате още...