Романтична къща в планината от рециклирани прозорци

Фотографът Ник Олсън и модният дизайнер Лила Хорвиц са двойка, която взема мечтите си много насериозно. Двамата са зарязали ежедневната си работа, за да изградят и да заживеят в къща, направена от рециклирани прозорци. Техният уникален стъклен дом потопен в тучната зеленина на красивите планини на Западна Вирджиния – на същото място, където те някога си мечтаели да си построят дом за гледане на залези още на първата им среща.

За да направят своя мечтан дом и да гледат залеза над планините, романтичната двойка решили да изградят цялата фасада само от прозорци. По този начин те ще се наслаждават на много естествена светлина, което намалява нуждата от изкуствени източници. За да се сдобият с всичко необходимо, те предприели пътуване, събирайки десетки стари прозорци из региона.

Само няколко седмици, след като донесли всичко необходимо на мястото на дома, двамата завършили градежа на своята уникална горска къща. Останалата част от нея е направена от рециклирана дървесина, обзавеждането е дървено и дори има стара печка на дърва за топлене през зимата. Това забележително любовно гнездо е грее очарователно в тъмното вечер!

greentech.bg

 

 

 

 

 

 

Може да харесате още...