Roto печели с „интелигентен“ обков

Roto Patio Inowa

„Умните“ предимства на гамата Roto Patio Inowa са убедили друг известен производител на пластмасови профили. Серията вече се използва и в новата плъзгаща се система “Synego Slide” на Rehau. Конструкцията има дълбочина 80 мм и е подходяща за елементи, широки максимум 4 м и високи 2,6 м.

Според Roto „интелигентният“ обков демонстрира своите качества в няколко области. Специалното затварящо движение на крилото през профила на рамката, периферните уплътнения и активните заключващи точки осигуряват постоянна добра херметичност дори при екстремни метеорологични условия. Към „специалните силни страни“ на системата се броят опростената и следователно удобна работа и добрият дизайн

Невидимата технология на Patio Inowa позволява тънки профили на рамката. Скритите в профила компоненти не се виждат отвън, когато крилото е затворено. Дори когато елементът е отворен, визуалната хармония е напълно запазена благодарение на филигранните части с капаци. Освен това компоненти на обкова не изпъкват в отвореното пространство, обяснява производителят.

Може да харесате още...