Roto преработи своята доказана панта Solid B 150 R

Roto

Пластмасовата панта Solid B 150 R, която вече отдавна е доказала качествата си на пазара, сега се предлага и във версия от метал. Пантите са много търсени в конструкцията на врати и като важни функционални елементи, те трябва да бъдат здрави и визуално актуални. Затова и от време на време се тества доказана вече технология – какъвто е случаят с пантата Solid B 150 R от немската компания Roto.

Roto

Ревизираната система от две части за PVC врати и входни врати е изработена от екструдиран алуминий и в оптимизираната си версия може да носи тежести до 120 кг. Това съответства на клас 13 и има CE сертификат съгласно DIN EN 1935 тест за 200 000 цикъла на движение. Видимите алуминиеви части от дясната и лявата използваема серия могат да бъдат анодирани, което увеличава тяхната устойчивост. Повърхностите на праховото покритие вече се предлагат като неръждаема стомана в допълнение към много други, модерни нюанси.

Така новото поколение панти предлага висококачествено дизайнерско решение за вратите и както и преди, може да се използва и във всички обичайни PVC профилни системи с 16 мм монтажен канал, 20 мм припокриване и 13 мм аксиален размер.

За повече информация: Roto

Може да харесате още...