ROTO са най-популярните покривни прозорци в Германия

Според германските потребители най-добрите покривни прозорци в страната са с марката Roto. Това показват резултатите от проучване, проведено от F.A.Z.-Institut, водещ център за маркетингови изследвания, част от издателската група Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Прозорците на Roto са сред четирите фирми, производители на прозорци, най-високо оценени от немските потребители, заемайки второ място в общата класация. В същото време компанията Roto е призната за най-добрата специално в сегмента на покривните прозорци.

Проучването е проведено в прериода от 1 март 2017 г. до 28 февруари 2018 г. Възприемането на различните производители от страна на потребителите е проучено въз основа на споменаването на марките им в германските медии и социалните мрежи. Брандовете са оцененявани по няколко критерия като цена, обслужване и качество.

Подразделението на Roto за покривни прозорци и слънчеви системи е част от концерна Roto Frank AG. Седалището на компанията е в град Бад Мергентхайм, провинция Баден-Вюртемберг, където работят над 700 служители. Втората по големина фабрика на Roto за производство на покривни прозорци се намира в Любартов, Полша, където има 420 работници.

Може да харесате още...