Ruukki с богати цветови решения за фасадни системи

GreenCoat Hiarc Ruukki

Цветно боядисаните метални фасадни системи са трайни начини за използване на цветовете във всички размери на монотонни повърхности и цветови композиции. Тези стоманени листа се използват при производството на сандвич панели и фасадни облицовки.

GreenCoat Hiarc е с поцинкована ламарина, боядисана с грундове и цветни слоеве, всички извършени при внимателно контролирани фабрични условия. Поцинкованите изделия от стомана, които предлага Ruukki са боядисани и от двете страни. Покритието на задната страна е грунд плюс епоксидна смола.
 
Прахообразната боя се предлага както за алуминиева, така и за поцинкована стомана. Алуминият е PVDF боядисан с грунд и цветен слой.
 
Цветово покритите материали се предлагат с полу-гланц и матови покрития в избрани цветове.

В сайта на Ruukki можете да намерите повече информация за влиянието на околната среда върху продуктите на Ruukki, използващи GreenCoat Hiarc.
 
UV устойчивостта описва доколко покритието е в състояние да запази оригиналните си цветови и бляскави нива в съответствие с EN10169. Колкото по-висок е класът, толкова по-добра е съпротивата.
 
Категориите на корозията пък описват външните климатични условия в съответствие с EN12944. Колкото по-висока е категорията, толкова по-корозираща е околната среда.

Може да харесате още...