С Hörmann спестявате до 40%

ProMatic

Висококачествените врaти Hörmann на промоционални цени

В началото на пролетта водещият европейски производител на врати за дома и индустрията – немската фирма Hörmann Ви дава една добра причина да обновите своя дом – атрактивни промоционални цени за външни и гаражни врати. Перфектната възможност да смените вратите и да промените външността на дома си. Чудесно предложение и при изграждане на новото Ви жилище.

Предложението за „Гаражна врата на годината“ при Hörmann e RenoMatic 2016 – автоматична гаражна секционна врата със задвижване ProMatic и безплатно второ дистанционно управление на обща цена от 1 595 лв. с ДДС.

Защо да изберете RenoMatic 2016 пред старата си гаражна врата тип „летящо крило“?

Основното предимство на секционните врати е, че се отварят вертикално и са разположени под тавана. Благодарение на това Вие паркирате колата си в гаража по-удобно и разполагате с повече място в и пред гаража. Поради липсата на повдигащи рамена светлият отвор се разширява с до 14 см, а това прави паркирането на съвременните автомобили значително по-приятно.

Трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения херметизират секционните гаражни врати от всички страни. Монтирани от четирите страни на вратата, уплътненията надеждно спират вятъра и дъжда. Обемният им профилиран шлаух изравнява и малките неравности на пода. Двустенните панели осигуряват стабилно и плавно движение на вратата в съчетание с добра топлоизолация. Патентованата релсова задвижваща техника и надеждната интегрирана защита, която стопира вратата при наличие на препятствия, гарантират допълнителен комфорт и още по-голяма сигурност.

В цената от 1595 лв. с ДДС е включено задвижване ProMatic и две дизайнерски дистанционни с изключително сигурната радио система BiSecur, която Ви дава спокойствието, че никой не може да копира Вашия радиосигнал.

RenoMatic 2016 се предлага и 7 промоционални размера и шест атрактивни цвята, също и в размери за двойни гаражи.

ProMatic

Идеално пасваща към тази гаражна врата е вратата за къща RenoDoor 2016 от същата акция на цена от 2095 лв. с ДДС. Към вратата допълнително може да бъдат поръчани остъклени странични части. RenoDoor 2016 се предлага в същите шест цвята като гаражната врата RenoMatic 2016.

RenoDoor

RenoDoor е с конструкция като при външните врати ThermoPro. Благодарение на изцяло запълненото с твърд полиуретанов пенопласт платно от стомана с дебелина 46 мм, в съчетание с алуминиевата каса с прекъснат термомост, вратите предлагат отлична топлоизолация с U-стойност до 1,2 W/m². Двойните уплътнения от четирите страни и допълнителното четково уплътнение от долната страна на вратата се грижат за защитата от вятър и неблагоприятни атмосферни влияния. За предотвратяване на топлинни загуби, вратата е оборудвана и с висок 20 мм термично разделен праг. Така пестите енергия и пари!

За Вашата безопасност в дома външната врата RenoDoor е стандартно оборудвана със секретна брава с 5-точкова блокировка. При затваряне на вратата 2 конични резета тип кука и 2 допълнителни осигурителни болта, както и езичето на бравата притискат плътно вратата към касата и надеждно я фиксират. От страната с пантите други 3 осигурителни болта правят повдигането на врата с лост практически невъзможно.

RenoDoor впечатлява и с модерна визия. Гладката повърхност на платното без видима рамка на крилото удовлетворява и най-големите изисквания. В една равнина с платното е разположено непрекъснато остъкление с тройно изолиращо стъкло, подложено на песъкоструйна обработка с прозрачни напречни ивици и прозрачно многослойно защитно стъкло. Рамката от благородна стомана подчертава цялостната визия на остъклението.

Стандартната, красиво оформена външна дръжка хармонира с алуминиевите мотиви на вратата. С елегантните, триизмерно регулиращи се панти в същия цвят, вратата може да се регулира оптимално и да се отваря и затваря комфортно.

При всички положения, с автоматичната гаражна секционна врата RenoMatic и външната врата RenoDoor, Вие получавате доказаното качество на Hörmann на отлична цена.

Може да харесате още...