Salamander представи системи с плъзгане evolutionDrive

Salamander evolutionDrive

На 16.05.2019 година в гр. София Агенция Митев-Радулов ООД съвместно със  Salamander Industrie-Produkte GmbH-Германия, един от водещите европейски доставчици на PVC профилни системи за конструиране на прозорци и врати, организираха продуктово представяне на системи плъзгане evolutionDrive.

Salamander evolutionDrive

Презентациите на системите класическо плъзгане evolutionDrive SF и системата плъзгане с повдигане evolutionDrive HST 82 мм протекоха при голям интерес. По време на мероприятието присъстваха представили на повече от 30 фирми дългогодишни партньори на Salamander от цялата страна, архитекти и инженери от строителни фирми. Събитието уважиха от страна на Salamander – г-н Волфганг Зандхаус – изпълнителен директор и г-жа Урсула Хорстман – дългогодишен регионален мениджър за България.

Salamander evolutionDrive

Продуктовото представяне беше разделено на две тематични части:

1.Техническа презентация на двете системи плъзгане – класическо и плъзгане с повдигане, като се акцентира особено на вариантите за отваряне, изискванията на статиката за безпроблемно функциониране на прозоречните елементи и възможните цветови комбинации.

2. Маркетингова част в помощ на партньорите на Salamander – как най-добре да представят системите на своите клиенти.

Организаторите бяха осигурили напълно функциониращи мострени елементи на двете системи, които можеха да се разгледат в детайли от всички гости на мероприятието.

Salamander evolutionDrive
Salamander evolutionDrive

В края на презентациите г-н Волфганг Зандхаус благодари на всички участници за тяхното присъствие, за дългогодишното успешно партньорство в България вече повече от 20 години и анонсира, че Salamander се готви усилено за предстоящото изложение в Нюрнберг,Германия в началото на 2020 година, където ще бъдат показани иновативни разработки в областта на прозоречната техника.

Salamander evolutionDrive
.

Може да харесате още...