Съвършена облицовка с иновативни цветове и дизайн от Euramax

Холандската компания Euramax е специализирала своята дейност в производството на висококачествени боядисани алуминиеви листа, които притежават различни видове специални покрития. Алуминиевата архитектурна ламарина на Euramax предоставя иновативни цветове и дизайн, за да направи света едно по-вдъхновяващо, стилно и красиво място за живеене. Реализирането на уникална сграда е напълно възможно. Цветът на алуминиевата архитектурна ламарина е само една незначителна добавка в разходите за строителство, но може да доведе до огромна разлика във външния вид на всяка сграда. Euramax създава продукти с ненадминато качество, които задоволяват разнообразните и специфичните нужди на клиентите. Иновативните технологии, с които производителят разполага и непрестанно доразвива, позволяват да се дава гаранция за продукта до 40 години. Всяка година производствените линии на Euramax произвеждат над 1,5 млн. кв.м. алуминиеви архитектурни продукти.

Алуминиевите фасадни панели на Euramax са приложими в редица индустрии – от архитектурни сгради и интериори до автомобилната промишленост. Продуктовата гама на Euramax включва огромно разнообразие от цветове и се предлага на алуминиеви листа или рола с дебелина от 0,5 мм до 2 мм. Страстта към цветовете позволява на бранда да предложи богат избор от иновативни алуминиеви панели със специални покрития. С цел подпомагане на архитектите и главните изпълнители в работата им с производителите на облицовъчни панели и профили Euramax създава EuramaxLab.

Основните технологии, които се използват за покритие на алуминиевите листа са:

Технологии Слой Гаранция на покритието
PE (Polyester)  2 слоя до 10 год. гаранция
HDP (High Durable Polymer) 2 слоя до 20 год. гаранция
PVDF (Polyvinylidene Fluoride) 2 и 3 слоя до 30 год. гаранция
FEVE (Fluoroethylenevinylether) LUMIFLON® 3 и 4 слоя до 40 год. гаранция

През последните десетилетия алуминиевите фасадни панели на Euramax се използваха за множество строителни проекти – летища, гари, търговски центрове, офис сгради. Като специалист по метални облицовъчни цветове, гигантът повлия на крайната естетика на сградите. В някои случаи алуминиевите фасадни панели на Euramax доведоха до значителни промени в цветовете и естетиката на сградите. Продуктите с марка Euramax биват доставени до клиенти и обекти в цял свят.

За контакт и повече информация – Конформа.

Може да харесате още...