Създадоха “топла” дистанционерна рамка с максимална ширина

Швейцарската фирма Swisspacer, част от световния лидер на строителния пазар Saint-Gobain групата, разширява гамата си от продукти. В своя асортимент производителят добави “топъл” дистанционер с ширина от 32 мм, който даде нови възможности на архитекти, строители и дизайнери.

Появата на широките дистанционери е продиктувано от нарастващото търсене на производителите на стъклопакети за прозорци, врати, остъкляване на балкони и тераси с вградени щори. Тези системи изискват достатъчно вътрешно пространство за интегриране на светлозащитните системи, като показателите им за енергоспестяване остават високи. По-рано, за да се инсталират вътрешни щори на производителите на стъклопакети им се налагаше да съчетават два 16-мм дистанционери, което не беше най-добрият начин от гледна точка на естетиката. Сега не се налага това.

Характеристиките на 32-милиметровите дистанционери, необходими за монтирането на вътрешни слънчезащитни системи, идеално се комбинират с техническите им енергийноефективни характеристики. Тези дистанционери са подходящи за създаване на стъклопакети, предназначени за жилищни и търговски сгради.

Може да харесате още...