СБВПФ с кампания срещу нередностите при изпълнение на националната програма за енергийна ефективност

Сдружението приема сигнали, които ще проверява на място

Сдружение „Български врати, прозорци и фасади” (СБВПФ) стартира кампания срещу нередностите при изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност. Целта на инициативата е намаляване на некачественото изпълнение на обектите, както и предотвратяване на инциденти по време на санирането на жилищните сгради.

СБВПФ вече приема сигнали на граждани на office@bulwindoors.org. Съобщенията трябва да бъдат придружени с обяснение на ситуацията и снимков материал. Специална комисия ще разглежда всеки получен сигнал и ще определи екип, чиято задача ще бъде проверка на място и съставяне на протокол.

Сдружението активно работи с контролните институции на държавната администрация, които ще бъдат сигнализирани при констатиране на нередности и пропуски при реализирането на Националната програма за енергийна ефективност. Диалогът стои в основата на качествената работа, затова от СБВПФ вярват, че инициативата им ще окаже положителен ефект върху реализирането на Националната програма за енергийна ефективност.

Повече за СБВПФ:
Сдружение „Български врати, прозорци и фасади” (СБВПФ) е създадено през 2004 г. Организацията е сдружение с идеална цел и обединява български и чуждестранни фирми – производители, търговци и вносители на врати, прозорци, заключващи систеелектромобилими, обков, профили, стъклопакети, уплътнители и машини за производство. Сдружението организира семинари и конференции, които, освен че подпомагат професионалното развитие на специалистите от гилдията, са отлична възможност за установяване на делови отношения със сродни международни организации и търговски партньори. Сдружението има за цел да предоставя на фирмите от бранша информация за последните тенденции в дизайна на продуктите, новите материали, технологии и оборудване, за новите тенденции на пазара, за проектни решения.

Може да харесате още...