Schtandart X – нов профил на Rehau за руския пазар

Заводът на REHAU в Русия пусна нова серия профили Schtandart X, разработени специално за руския пазар на базата на системите REHAU BLITZ New и GRAZIO. Дизайнът им е разработен в Германия по поръчка на руския партньор на REHAU. По желание на клиента профилите могат да бъдат боядисани, ламинирани в цвят на дърво или в една от многото други оригинални текстури. Линията ламинационни филми за серията Schtandart X е разработена от швейцарската компания Renolit.

Серията Schtandart X включва три конфигурации:

Schtandart X 60 – трикамерен профил с дълбочина на монтаж 60 mm. Коефициентът на топлопреминаване е Rop = 0.70 m² ° C/W, а дебелината на изолационното стъкло е 32 mm.

Schtandart X 70 – петкамерен профил с монтажна дълбочина 70 мм. Коефициентът на топлопреминаване е Ropr = 0.85 m² ° C/W, а дебелината на изолационното стъкло е 40 mm.

Schtandart X 80 – шестмерен профил с дълбочина 80 мм. Коефициентът на топлопреминаване е Ropr = 0.98 кв. м. ° С/ W, а дебелината на стъклото – 50 мм.

И трите профилни системи са издържали тестовете за екстремни температурни промени в климатична камера и са показали висока степен на херметичност. Многокамерната структура на профилите и използването на фирмените уплътнители REHAU Raucell гарантират ефективна защита от всички метеорологични явления, както и икономия на електроенергия. Профилите имат подсилена стоманена армировка, която предотвратява деформация на структурата при различни натоварвания, което гарантира, че ще останат непроменени в продължение на много години.

Може да харесате още...