Schüco беше отличен с втора награда на “Red Dot Award 2018“

Новата платформа за плъзгащите се системи на Schüco – ASE 60/80, както и пожарозащитната и димоотводната система FireStop бяха отличени с интернационалната награда „Red Dot Award 2018: Product Design“. Главните критерии за оценка са иновативност, функционалност и оптимално качество на продукта.

Schüco ASE 60/80

С новата система за плъзгане Schüco ASE 60/80 могат да бъдат изпълнени плъзгащи се врати с особено тънки видими ширини на профила. Касата може да бъде изцяло интегрирана в сградата. Предимства на системата от гледна точка на дизайна и комфорта са праг, в една равнина с пода, тънка зона на застъпване на двете крила и скрит канал за монтаж.

Schüco FireStop

Алуминиевата пожарозащитна и димоотводна система Schüco FireStop е естетично решение за противопожарни врати с иновативна технология. Тънките видими ширини на профила, само от 127 мм, възможността за увеличение на размера на системата до 1.500 мм ширина и 3.100 мм височина и скрития обков правят решението висококачественото от към дизайн. Системата убеждава с иновативна техника с профилна геометрия с отворен фалц, както и с лесни допълнителни настройки на пожарозащитната система Schüco ADS 90 FR 30 и димоотводните системи Schüco FireStop ADS 90 FR 30 и Schüco FireStop ADS 76.NI SP.

Може да харесате още...