Schüco на frontale 2014, търговско изложение за прозорци, врати и фасади

На 26-29 март 2014 в Нюрнберг–Германия, Schüco ще представи на изложението Fensterbau frontale (зала 7, щанд 403) на площ от 500 m² системи за врати и прозорци от пластмаса и алуминий, които значително редуцират консумацията на енергия на сградите като същевременно  изпълняват високите изисквания за дизайн, комфорт и безопасност.

Благодарение на мострите посетителите ще имат възможност нагледно да се запознаят с техническите детайли на профилните конструкции и да вникнат в техните функции.

Високотехнологичните компоненти на продуктите Schüco, които иначе остават невидими за очите, ще бъдат представени на изложението. Точно тези невидими компоненти отличават продукта с висока техническа стойност. Schüco Alu Inside е един от тези продукти, синоним на ново поколение енергооптимизирани прозорци.

Schüco Alu Inside е седем камерна профилна система. Патентованата съставна технология алуминий – пластмаса, в сравнение с конвенционалните профили, значително укрепва конструкцията на пластмасовия профил, така че стоманената армировка може да бъде избегната. Система е с високи топлоизолационни Uf стойности: до 0,76 W/(m²K). Тънките видими ширини гарантират максимално навлизане на светлина, а формата на геометрията на крилото е изчистена и отговаря на изискванията на модерната архитектура.

Посетителите на изложението ще се запознаят с разнообразното портфолио от пластмасови продукти на Schüco. То включва плъзгащата се врата Schüco ThermoSlide с алуминиева капачка на Corona TopAlu и пластмасовата врата Corona SI 82 с цвят металик RAL 9006 с технологията за боядисване Schüco AutomotiveFinish.

На щанда също така ще бъдат изложени енергийно ефективни, дизайнерски алуминиеви врати, за луксозни жилища.

Ново поколение енергооптимизирани прозорци Schüco:

Schüco Alu Inside – сертифицирана система от Института за пасивни къщи

Може да харесате още...