Schüco с широкомащабна кампания в Германия за безопасни прозорци

Немската компания Schüco, производител на профилни системи за строителството стартира широкомащабна компания за безопасни прозорци в цяла Германия, като се  фокусира върху прозорци, врати и плъзгащи се врати с функция за безопасност.

Целта на кампанията е да мотивира частни предприемачи да инвестират още от самото начало в безопасността на собствените си четири стени, без да се чакат криминалните  инциденти в резултат на злонамерени действия.

Участващите в акцията партньори на Schüco получават пакет на кампанията, който им позиционира Schüco като експерт в областта на сигурността за частни предприемачи. Пакетът включва атрактивни рекламни материали и пълна информация за безопасността на прозорците и вратите, предназначени за крайния потребител. С помощта на шаблонни обяви, текст и илюстрации за собствената си рекламна кампания Schüco  разшири обхвата на услугите за участващите партньори.

Неотдавна Германия одобри програма на държавна подкрепа за населението, което планира монтирането на блиндирани врати и прозорци, алармени системи и оборудване на прозорците с външни ролетни щори, ролетни щори и пр. за защита срещу крадци. Общата стойност на инвестицията ще възлиза на 30 милиона евро. В допълнение към обезщетението за частните купувачи, германските власти обмислят възможността за въвеждане на данъчни стимули за производителите на тези продукти.

Може да харесате още...