Schüco Smart Home – бъдещето вече е настояще

Schüco

Аlexa …
… включи кафемашината.

… отвори входната врата за котката.
… затвори прозорците!

Това, което до скоро звучеше футуристично, вече се превръща в реалност. Все по-често  интелигентни технологии за управление на сгради успяват по-добре да отговорят на повишените изисквания на потребителите по отношение на комфорт, сигурност и управление на енергията и по този начин да увеличат устойчивостта и стойността  на имота. От управление на достъпа и сигурност, през детектори за дим и движение до  осигуряване на качеството на въздуха – всичко е приложимо в зависимост от цялостната концепция.

Smart Home 

Дигитализацията преобразува дома в Smart Home. Всеки, който иска да планира стратегически хитро своя проект, вече не може да игнорира иновативните решения. Те улесняват ежедневието, осигуряват повече комфорт и икономичност и се грижат за здравословната среда на обитаване. В същото време те имат важен принос за увеличаване на стойността на недвижимите имоти и поддържането им в дългосрочен план. Schüco предлага интелигентни решения, които вдъхновяват и обогатяват начина на живот.

Schüco DCS

Schüco

За повече комфорт и качество на живот  важна роля има  системата за управление на врати от Schüco (DCS). Тя е уникална модулна система – за вътрешна мрежова комуникация между отделните врати и контрол на достъп. Schüco DCS съчетава удобство и сигурност с най-новите технологии и усъвършенстван дизайн – и е изключително лесна за използване.

SchücoАкцент: Schüco DCS SmartTouch

Schüco DCS SmartTouch е интелигентен домофон за входна врата. Той съдържа всичко необходимо за сигурна входна зона в един модул: надежден контрол на достъпа, камера и сензор за яркост, звънец на вратата – оборудвани с най-новите технологии.

Работата с Schüco DCS SmartTouch е изключително лесна и интуитивна чрез сензорния дисплей или чрез използване на смартфона за контрол на системата. Единственото, което е необходимо ако сте в движение – е наличие на интернет.

Schüco Fingerprint Easy

Schüco

Загубените ключове вече са в миналото – с Schüco Fingerprint Easy можете да отворите входната врата с пръстов отпечатък. Биометричната система за достъп с пръстов отпечатък за интериорни и екстериорни врати впечатлява със своята лесна и удобна работа и елегантен дизайн. Допълнително предимство на системата е предоставяната максимална защита срещу влизане с взлом.

Schüco BlueCon

Модулът за контрол на достъпа Schüco BlueCon позволява отварянето на вратата чрез смартфон. С функцията за автоматично отключване вратата се отваря сама, дори смартфонът да е в джоба ви.

Schüco

Връзката между заключване и смартфон се установява за секунди чрез Bluetooth. Структурата и дизайнът на входната врата не се променят, тъй като модулът BlueCon е скрит във фалца на вратата от вътрешната страна. Така той остава незабележим и защитен от влиянието на околната среда.

Подробна информация можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.

Може да харесате още...