Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ се представя на „Архитектурно-строителна седмица 2019“  

ИзложениеЩандовете на членовете на сдружението ще са разположени на площ от над 300 м².

Между 6 и 9 март 2019 година в „Интер експо център“ – София ще се проведе 19-ото издание на „Архитектурно-строителна седмица“. С годините изложението се утвърди като едно от най-представителните за отрасъла и предоставя възможност както за дискусии по актуалните за строителния бранш въпроси, така за демонстрация на иновативни продукти, услуги и технологии.

В тазгодишното издание на изложението участие ще вземат над 10 фирми, членуващи в СБВПФ. Общата площ, на която те ще разположат щандовете си, надхвърля 300 м², а всички посетители на изложението ще могат да се запознаят с едни от най-новите технологии, свързани с модерните и устойчиви врати, прозорци и фасади. Високото качество, което фирмите предлагат, ги превърна през годините в сигурен и надежден избор за строителния бранш.

Интер експо центърВ рамките на изложението СБВПФ организира и специализиран дискусионен семинар за приложението на праховите покрития. Той ще се проведе на 7 март (четвъртък) от 13:00 часа в семинарната зала на изложбена Зала 3 в „Интер експо център“ – София.

Събитието е насочено към архитекти, инженери-проектанти, консултанти, производители на врати, прозорци и фасади, а всички присъстващи ще имат възможността да се запознаят в детайли със спецификата на праховите покрития, възможностите за реализация и особеностите при боядисване.

Заповядайте от 6 до 9 март в зала 2 на „Интер експо център“ – София!

Може да харесате още...