Секционна гаражна врата CarTeck от Teckentrup

Teckentrup

Секционните врати изискват малко пространство пред и в гаража, благодарение на удобното вертикално отваряне, за разлика от вратите с конвенционално отваряне навън. Крилото на вратата, което се състои от няколко свързани секции, се движи нагоре в страничните релси. Така автомобилът може да се паркира директно пред гаража.

Teckentrup

Моделите гаражни врати CarTeck на немската компания Teckentrup са високо функционални, надеждни и освен това се предлагат в богат избор от възможности за дизайн. Секционната врата може да се комбинира с люк и странична врата. Вратите са с дебелина 40 мм. и са с двойна стена. Това предпазва от студ в гаража, което не само облагодетелства превозното средство, паркирано в него, но е и много практично, тъй като пространството в гаража често се използва и като работилница или стая за хоби и обичайно има директна връзка с отоплявания жилищен район.

Teckentrup

Гаражната врата CarTeck в стандартен размер включва задвижване, ръчен предавател и свободно избираеми безплатни аксесоари както и опция за интелигентно домашно оборудване. Избираемият аксесоар може да бъде второ дистанционно управление, сензор за стена, фотоклетка или алармен зумер.

За повече информация: Teckentrup

Вижте също...