Селена България се представи успешно на BBW 2017

Selena

Успешно приключи участието на Селена България на водещото изложение за архитектура, строителни материали и системи „ Българска строителна седмица“ 2017  г., което се проведе от 15 до 18 март 2017г. в София, България. Иновативните решения на Селена  впечатлиха посетителите на изложението. Голям интерес предизвика най-бързата топлоизолационна система  на пазара „TYTAN PROFESSIONAL FAST GRAB SYSTEM“ . Системата за топлоизолация е базирана на иновативното лепило за топлоизолация TYTAN PROFESSIONAL IS 13, което съкращава до 50% от времето за лепене и изграждане на топлоизолационната система.

Вниманието на посетителите беше привлечено и от системите за хидроизолиране на покривни обитаеми тераси, както и на хидроизолационните системи за озеленени покриви.

Tytan Selena

Селена България представи още най-новото и уникално решение за хидроизолиране и охлаждане на покриви, COOL-R система. Новата система позволява да се хидроизолират нови или съществуващи покриви, приложимо е да се полага върху повечето популярни покривни покрития като битумни мембрани, PVC мембрани, ламарина и др. Също така, COOL-R има и охлаждащ ефект, благодарение на много високият индекс на соларна рефлективност( SRI =107), който позволява да се намали температурата на покрива с до 70%, както и да се редуцира температурата в подпокривните помешения с до 10 градуса.

Selena COOL R

„Оценяваме участието си на Българска строителна седмица  2017 като много успешно и ползотворно, тъй като успяхме да привлечем интереса на голям брой посетители и да представим пред тях едни  от най-новите си продукти и системи.“, споделиха от компанията.

На тазгодишното издание на Българска строителна седмица взеха участие над 200 изложители от  България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Молдова и др.

Тази година Селена България  участва за 1-ви път на изложението.

Може да харесате още...