Семинар “Новите изисквания към остъкляванията” събра водещи представители на бранша

На семинар „Новите изисквания към остъкляванията“, организиран от сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ (СБВПФ), който се проведе на 22 и 23 ноември в Хисаря, присъстваха повече от 50 експерти от водещи компании в сферата у нас. Участниците в събитието бяха запознати с най-новите изисквания на продуктовия стандарт за стъклопакети, изискванията за изпитванията, деклариране на характеристиките и други. Представено беше и най-новото национално приложение за стъклопакети.

За първи път на семинара представителите на фирмите имаха възможността да се запознаят и със софтуерен продукт, който подпомага компаниите на всички етапи от покупката на материали до издаване на изделието на клиента. Софтуерът представлява изцяло онлайн базирана платформа, която намалява възможността за човешка грешка, както и обема документи на хартиен носител.

Изключителен интерес сред присъстващите предизвика лекцията за изискванията към продуктите за защита от огън и дим. Бяха представени всички изисквания към продуктите от гледна точка мястото на монтаж и предвидената употреба, както и препоръки за изготвяне на необходимата документация.

Гостите на семинара си тръгнаха с нови знания и умения, благодарни на организаторите за полезната работна среща.

Може да харесате още...