Серията Residence 7 Heritage възпроизвежда прозорците от 19 век

Серията Residence 7 Heritage на британския производител Glazerite е 7-камерна система, предназначена да възпроизвежда класическите прозорци от 19-ти век.

С красивия си вътрешен и външен финиш, както и с автентичния традиционен външен вид, системата е идеалният избор за реставрация на стари сгради. Както и при другите продукти в колекцията Residence, собствениците на жилища могат разчитат на прозорци с високо качество и дълги години експлоатеция.

Произведени с дълбочина 75 мм, прозорците се вписват в повечето сгради. Могат да се инсталират като традиционни прозорци uPVC, без да се налагат промени на мазилката. Доставят се остъклени или без стъкла според нуждите и могат да се използват както за съвременни нови сгради, така и за традиционни стари къщи.

Със своите 7 камери и дълбочина от само 75 мм, R7 е система с превъзходни термични и акустични характеристики, здравина и сигурност. Сертифицирана е по WER A +, R7 може да достигне стойност U от 0.8. Най-високата възможна енергийна оценка се постига с 28 мм двоен стъклопакет или 44 мм тройно остъкляване.

Може да харесате още...