Сертифицирана система за прозорци и врати за пасивни къщи

Defender 88PH

През последните две години броят на пасивните къщи в световен мащаб се увеличава драстично. Тази година канадската компания Innotech Windows + Doors представи системата Defender 88PH, сертифицирана от Института за пасивни къщи (Passive House Institute – PHI). И докато едно нещо е да се представи нова прозоречна система, съвсем друго е да се видят прозорците, инсталирани в бъдещия сертифициран проект за пасивна къща.

Defender 88PH

Системата Defender 88PH съчетава десетилетия опит в остъкляването, за да достави стабилна система за прозорци, която е сертифицирана от Института за пасивни къщи (PHI). Тя предлага производителността, необходима за постигане на най-висока енергийна ефективност при проектиране и изграждане. Системата е с изключителна топлоизолация, отлична устойчивост на въздух, вода и звук и доказана издръжливост.

Defender 88PH

Началото е поставено с тази пасивна къща в Лангли. Еднофамилната къща е впечатляващ пример за ефективност в дизайна и енергията. Семплият и очарователен модерен фермерски дом ще приютява две семейства, които приоритизират функционалността, комфорта и устойчивостта на новия си дом.

За повече информация: Innotech Windows + Doors

Може да харесате още...