Сертифициране на линията на Etem GR за прахово покритие с клас Qualicoat Seaside

etem

Като част от непрекъснатите подобрения на качеството, имаме удоволствието да Ви информираме, че технологията за праховото покритие на Etem в Магула, Гърция е сертифицирана в съответствие с клас „Qualicoat Seaside“.

Спазвайки най-строгите международни стандарти и притежаващи едни от най-иновативните и напълно оборудвани предприятия за електростатично боядисване в Югоизточна Европа, Etem предлагат най-високата защита със специално третиране при използване на техните продукти в крайбрежните райони (Seaside клас).

Специфичното повърхностно третиране осигурява превъзходен резултат срещу корозия, подобрявайки значително трайността на крайните продукти при приложение в региони, в които те са изложени на особено неблагоприятни условия на околната среда.

В предлаганите от Etem продукти фокусът винаги е върху имплементирането на последните тенденции и изисквания за подобрения и непрекъснато развитие на качеството. Технологията на компанията за прахово боядисване предоставя на своите клиенти възможността да се насладят на уникална издръжливост на избраните цветове, които могат да бъдат приложени и при най-предизвикателните условия.

Можете да намерите сертификата на официалния уебсайт на Etem в раздел „ Качество & безопасност“.

Може да харесате още...