Шедьовър на Карл Хилберт, който си заслужава да видите

дървена входна врата

Карл Хилберт създава специална дървена входна врата, която е истински шедьовър.

С извита решетка, сложно остъкляване и скрити панти, тя обединява съвременни майсторски и дизайнерски референции с Арт Нуво.

Сложно остъклената решетъчна рамка е поставена от външната страна на крилото. Вратата се състои от два взаимосвързани елемента, изработени от дъб и рафинирани в сив umbra цвят – крило и решетъчна рамка, разположена от външната страна. Общото между двата елемента е прозрачният изрязан участък с формата на лист, който блести в зелено благодарение на вграденото в стъклопакета синтетично стъкло.

 

дървена входна врата

Остъклението, използвано в крилото на вратата, е изработено по поръчка двойно изолационно. Състои се от нормално дебело 4 мм флоатно стъкло от вътрешната страна и опалесцентно стъкло Wessmach 709 WO Mystic, от външната страна.

Отделно стъкло с дебелина 4 мм се намира в прозрачния листовиден участък и служи като защита от атмосферни влияния. Бели лакирани стъкла в различни форми и размери украсяват художествено проектираната решетъчна рамка. Характерните извивки на решетката са постигнати чрез залепване на слоеве. Дръжката от неръждаема стомана, повтаря извития дизайн, а формата на решетките може да се намери и върху крилото на вратата.

Може да харесате още...