Шестима бъдещи журналисти ще получат специална награда от Ролпласт

„Ролпласт“ подкрепя талантливите ученици от третото издание на ученическия конкурс-обучение „Работилница за репортери 2018 – Родова памет“. Компанията, която е лидер в производството на PVC, дървени и алуминиеви прозорци, врати и щори в България, предоставя шест специални награди за участници, които са направили впечатляващи решения на конкурсните задачи.

Младите таланти ще получат електронни четци Kindle, които ще им обезпечат постоянен и щадящ очите достъп до книгите, които четат. „Ролпласт“, чиято производствена база е разположена в Костинброд, има развита програма за корпоративна социална отговорност, насочена към местната общност и подкрепа на устойчивото развитие на региона. Жестът на компанията е още един израз на тази политика на подкрепа и поощрение към изявите на талантливите бъдещи журналисти.

Кои ще са учениците, които ще получат електронните четци, осигурени от компанията ще стане ясно в петък, от 16:00 часа, когато в читалище „Никола Йонков Вапцаров – 1899“ в Годеч, ще започне церемонията по награждаване на най-добрите от най-добрите в „Работилница за репортери 2018 – Родова памет“.

Вижте също...