Щора до 18 m² в един модул: текстилна слънцезащита от Schüco

schueco

Немската компания Schüco представи обновена версия на щората ZIP Design, която е система за външно обезпечаване на сянка и която може да устои на скорост на вятъра до 25 m/s. Тя може да бъде интегрирана в избрани прозоречни и фасадни системи на компанията и се състои от устойчив на атмосферни влияния текстил в различни дизайни или от тъкан, забавяща горенето (клас В1).

schueco

И в двата случая са възможни изпълнения на 18 m² слънцезащита с прозрачност от 0 до 14% “в едно парче”. Освен това, съгласно информационния лист, системата издържа скорости на вятъра до 25 m/s, което се осигурява от страничната, интегрирана в профила релса, направляваща завесата. Това предотвратява изтеглянето на завесата от водача. В допълнение, защитата от слънце с ZIP Design навигация се характеризира с хомогенен външен вид благодарение на гладката тъкан и осигурява перфектно функциониране чрез откриване на препятствия в посока нагоре и надолу.

schueco

Щората е предварително сглобена и се доставя готова за монтаж в затворена касета. За прозоречните системи AWS системата се предлага и с допълнителна топлоизолация. Ревизията се извършва удобно без необходимост от демонтаж на касетата посредством насочен надолу инспекционен отвор.

За повече информация: Schüco

Вижте също...