Siegenia и Somfy комбинират своите продуктови решения

tahoma

Комфортът в стаята просто стана по-интелигентен

Отсега нататък обковът на Siegenia ще може да се интегрира в системата за интелигентен дом TaHoma от Somfy. Това ще позволи на потребителите да свързват решения от Siegenia със съществуващата система за управление в къщата. Цялата къща може да бъде автоматизирана и удобно контролирана с помощта на приложение или гласови команди и да се създадат индивидуални сценарии за потребителите.

Интелигентните системи на Siegenia за накланяне и завъртане на прозорци, както и за повдигащи се и плъзгащи се елементи вече могат лесно да бъдат интегрирани в интелигентния домашен център TaHoma на Somfy. С приложението TaHoma потребителите могат навсякъде да проверяват състоянието на всеки един елемент, дали има отворени или заключени крила и съответно да променят това. Интелигентен контрол се постига и чрез включването на определени предварително зададени схеми на поведение, дори по дати или дни от седмицата. В момента със Siegenia са съвместими Drive axxent DK smart, Drive axxent HSA smart, MHS 400 smart и MSA 400 smart.

tahoma

Не давайте шанс на крадците

Защитата от кражби става все по-важна и статистиката за престъпността показва, че интелигентните технологии помагат за тяхното предотвратяване. Задвижването за прозорци от Siegenia, свързано с приложението TaHoma, може да се използва за удобно заключване на прозорците при излизане от дома.  В комбинация със Somfy Lock Controller io, многоточковата заключваща система за врати Genius и моторните системи за задвижване на повдигащи и плъзгащи се елементи също могат да бъдат интегрирани в системата на TaHoma.

Здравословен климат и намалени разходи за отопление

Защитата на околната среда и портфейла ви никога не е била по-лесна. Отоплението ще се изключи автоматично веднага щом прозорецът или вратата се отворят за проветряване. Това се постига щом Siegenia се свърже чрез TaHoma към термоста на радиатора. Спектърът от възможности  е голям, има атрактивни опции като управление на ролетни щори, термостати, сенници или осветление. Освен това продуктите могат да се подчинят на зададени конкретни функции или да се настроят таймери за тяхното планирано включване и действие.

Може да харесате още...