Siems разширява сътрудничеството си с Deceuninck

ThermoLine

Снимка: Deceuninck

Deceuninck предлага своята конструкция с повдигане и плъзгане като комплект за бърз монтаж още от началото на 2014 г. Решение, което убеждава производителя на прозорци Siems. Доброто сътрудничество, както и техническите и визуални предимства на прозоречната система Elegant, накараха Siems да разшири допълнително сътрудничеството си с Deceuninck. В началото на годината профилната конструкция Elegant на Siems ще бъде на пазара като допълнителна серия прозорци под името ThermoLine.

Deceuninck предлага прозоречната система Elegant с варианти на рамката с дълбочина на конструкция от 76, 84 и 115 милиметра, както и с пет варианта на крилото, включително версия, която е подсилена с нишки от фибростъкло.

ThermoLine

Снимка – SGG Plainiclear

Версията Infinity с класическа визия се предлага под търговската марка ThermoLine. Въпреки умерената строителна дълбочина от 76 милиметра, благодарение на трите периферни уплътнения конструкцията постига Uf стойност от 1,00 W/m²K. С помощта на стоманената армировка, разработена от Siems, могат да се изградят елементи с размер до 2,5 метра височина и 1,05 метра ширина. Конструкцията може да се използва както при нови сгради, така и при ремонти. С полагането на умерени усилия могат да бъдат постигнати Uw стойности от 0,75 W/m²K, съвместими дори със стандарта за пасивна къща. За цветовия дизайн се предлагат общо 50 стандартни цвята и 141 допълнителни декора.

Компания Deceuninck е представена на българския пазар от Deceuninck България.

Може да харесате още...