Silbonit – фиброциментови плоскости от ново поколение

 

Silbonit

SIL (Società Italiana Lastre) е основана през 1961 г. Благодарение на широката си гама от висококачествени продукти, компанията за отрицателен период от време се превръща в отправна точка за национални и европейски пазари. SIL е инвестирала огромни ресурси, свързани с научноизследователската и развойна дейност, подобрявайки както качественото изпълнение на своите продукти, така и производствените техники. Всички работници, инженери и производствени екипи са висококвалифицирани и обучени да гарантират постоянен напредък в разработването на продукти. Италианският бранд непрестанно работи и извършва производство, което е съобразено с безопасността на околната среда.

silbonit

silbonit

silbonit

silbonit

Фиброциментови плоскости Silbonit

Фиброциментовите плоскости Silbonit принадлежат към новото поколение на безазбестов и стабилизиран плосък листов материал, който е подсилен с минерализирани целулозни влакна. Листовете са негорими и устойчиви на гниене, гъбички и паразитни атаки. Могат да бъдат лакирани с алкално устойчив лак със система за UV полимеризация. Специалното покритие за улеснено почистване позволява на плоскостите Silbonit да се използват в райони, където графитите са проблем.

Смята се, че богатата гама от цветове и повърхностни покрития вдъхновяват творчеството на дизайнерите и задоволяват вкусовете на все повече и повече клиенти. Плоскостите Silbonit се предлагат в 12 различни тоналности, които придават изключително естествен вид. Отличните характеристики на плоскостите ги правят един от най-подходящите облицовъчни материали за надеждни, елегантни и висококачествени решения.

Размери на листовете: 2500 х 1200 мм, 2500 х 1250 мм, 3000 х 1200 мм, 3000 х 1250 мм.

Възможни дебелини: 6, 8, 10, 12, 15, 20, 25 и 30 мм.

conforma

Защо фиброциментови плоскости Silbonit?

Предимствата на фиброциментовите плоскости Silbonit са много. Те се изработват от екологично чист материал, който е направен главно от цимент, минерализирани целулозни влакна, силициев диоксид и вода. Основната характеристика на продукта е дългосрочната устойчивост на термичен шок, различни атмосферни условия, влага, плесен, буболечки и гризачи. Плоскостите притежават клас на негоримост A2-s1,d0 в съответствие с EN 13501-1.

Къде може да намерите фиброциментови плоскости Silbonit?

Конформа е оторизиран дистрибутор на италианския гигант SIL за България. Свържете се с нас, за да получите изчерпателна информация за всички продукти с марка Silbonit. Професионалните съвети и съдействието от страна на екипа на Конформа ще ви помогнат да изградите и създадете желания от вас проект по безупречен начин.

За контакт и повече информация – Конформа.

Може да харесате още...