Система от алуминиеви профили за стъклени фасади от Senior Architectural Systems

The-Bridge-Horsham 2

Комбинирайки здравина и ефективност с елегантен вид, системата от алуминиеви профили за стъклени фасади SF52 от Senior Architectural Systems се превърна в популярен избор за обектите за релакс, спорт и забавление във всякакви форми и размери. Широките едва 52 мм алуминиеви профили дават възможност по-голяма част от фасадите да бъдат остъклени, пропускайки повече дневна светлина. Елегантните профили и по-голямата стъклена площ придават по-атрактивна визия на фасадите.
The-Bridge-Horsham 1

В сектор, в който експлоатационните разходи традиционно са високи, отличните топлинни характеристики на Senior SF52 подобряват цялостната енергийна ефективност на сградите. Профилната система е напълно съвместима с пълната гама от прозорци с алуминиева дограма и врати за търговски обекти на Senior.

Поради възможността да бъде специфицирана в широк спектър Senior SF52 е популярен избор и сред архитектите, които искат да създават индивидуални фасади.

Senior SF52 е проектирана за бърза и лесна работа и монтаж. Това я прави подходяща за инсталация на обекти с ограничен достъп или в близост до зони с натоварено движение.

Вижте също...