Система от стъклени парапети VetroMount на Bohle с Red Dot Award за иновации

Международното жури на наградите Red Dot обяви балюстрадната система VetroMount на Bohle AG за иновативен продукт на 2020. Така Bohle AG се нареди сред победителите в най-престижния конкурс за дизайн в света.

VetroMount е с луксозен външен вид, ефективна инсталация и едновременно с това гарантира 100% безопасност. Балюстрадната система на Bohle AG се основава на оригиналния и същевременно елементарен принцип на съединяване на кабели, което прави монтажа ѝ възможно най-опростен. Тествана в съответствие със строителните норми, иновативната и патентована система за закрепване на стъклените панели е сърцевината на конструкцията, която позволява стъклените панели да бъдат фиксирани в профила с просто натискане.

„VetroMount е първата система от стъклени парапети, която разработихме сами. Затова сме много доволни, че журито на наградите Red Dot призна и награди нашия иновативен подход. Това ни дава мощен тласък да разширим вече планираната гама от продукти за тази година, както и да дадем начало на други вълнуващи проекти“, заяви Арне Клюфкорн, главен изпълнителен директор на Bohle AG.

Освен естетиката, журито на Red Dot оценява използваните материали, изработката, ергономичността и функционалността. VetroMount бе особено високо оценена, що се отнася до функционалността.

Може да харесате още...