Система плъзгане с повдигане PremiDoor 88

Профайн

Продуктова новост – система плъзване с повдигане PremiDoor 88

Новото измерение. Иновативната система плъзгане с повдигане PremiDoor 88 поставя нови критерии както в архитектурен, така и във функционален план.

PremiDoor 88 система плъзгане с повдигане е петкамерна конструкция с 88 мм. монтажна дълбочина, с отлична топлоизолация и нов дизайн. Изключително тънките линии с видима широчина на крилото от само 100 мм придават елегантен характер на системата.

Освен монтажната дълбочина от 88 мм., за отличния коефициент на топлоизолация от Uf = 1,2 – 1,3 W/(m²K) допринасят и новата прагова система, едно специално уплътнение за фалца на стъклопакета, водещата шина с прекъснат термомост, както и двойната техника на уплътнение. При използване на подходящ стъклопакет може да се постигне стойност годна за пасивна къща – UD-Wert von 0,8 W/(m²K)

Системата предлага перфектен баланс на статика и топлоизолация. Могат да се изработват елементи с височина до 2,9 метра. PremiDoor 88 е гарант за конструкции с възможно най-голяма отваряемост и максимален приток на светлина.

За пръв път съществува възможност да се поставят стъклопакети до 54 мм както отвътре, така и отвън. Своето превъзходно качество PremiDoor 88 доказва не на последно място и с високия комфорт на обслужване, сигурни функции и приятно, леко и тихо движение на подвижното крило.

PremiDoor 88

За Профайн:
Профайн ГмбХ – International Profile Group – е световен лидер в производството на пластмасови профили за прозорци и врати, известен и със своите решения в сферата на слънцезащитните системи и PVC-плоскостите. Компанията е създадена през 2003 г. чрез обединяване на профилната активност на HT TROPLAST (KBE, KÖMMERLING, TROCAL); неговите сътрудници наброяват 3.350 души, от които 2.000 в Германия. Производственият капацитет е около 450.000 тона – 28 производства в 21 страни.

Производствените звена се намират в Германия, Франция, Италия, Испания, Русия, Украйна, САЩ и Китай. Централата на компанията е в Тройсдорф/ Северен Рейн-Вестфалия.

Може да харесате още...