Система за лесен и бърз монтаж на прозорци

Новата, интелигентна plug-in система от белгийската фирма Soudal спестява време и пари по време на монтажа на прозорци. Патентованата разработка на компанията се характеризира с изключително лесен и бърз монтаж. Тя осигурява стабилно и сигурно закрепване, както и енергийно ефективно уплътняване. Системата се състои от пластмасови профили, подсилени със стъклени влакна, които се сглобяват в монтажна рамка. Тя се залепя към RAL-тестваните компоненти на системата Soudal Window като едновременно с това и се уплътнява. Пружинните скоби осигуряват лесно фиксиране и регулиране на рамката на прозореца.

SoudaFrame SWI позволява монтаж на големи прозоречни елементи без да е необходима допълнителна поддръжка, както и бързата им обработка поради по-малкото стъпки за монтаж. Поради ниското тегло на елементите, системата може да се монтира само от един човек и да се регулира в една операция. Монтажната рамка създава стандартизирано пространство, което, независимо от основата, осигурява точно оразмеряване за по-лесен монтаж на елементите и ъглите. Така равномерните фуги по периферията могат да бъдат качествено уплътнени, което предотвратява дефекти в строителството.
Гъвкавата монтажна пяна Flexifoam и уплътняващата паста Soudatight могат да се комбинират със системата. Те осигуряват надеждно уплътняване на рамката на прозореца и висока топлинна ефективност. SoudaFrame SWI може да се използва универсално за всички обикновени прозоречни системи от PVC, дърво и алуминий.

.

Може да харесате още...