Система за окачени фасади AA®110 65 мм на Kawneer

Системата за окачени фасади AA®110 65 мм на водещия производител на алуминиеви продукти Kawneer е подходяща както за вертикални, така и за наклонени окачени фасади. По-дълбокият остъклен фалц отговаря на строителните изисквания и позволява на фасадите да са устойчиви при високи нива на движение.

Това позволява използването на по-големи стъкла, което води до по-голяма естествена осветеност на сградите. В допълнение, по-малкото присъствие на метал по фасадата води до естетично по-приятна сграда – както за околната среда, така и за обитателите на сградата.

Системата за окачени фасади AA®110 65 мм е проектирана с много добра устойчивост на лоши метеорологични условия, постигната чрез дрениране и вентилация на стъклените панели. Отличното отводняване и вентилация се постигат чрез отводняване поотделно на вертикалните и на хоризонталните профили чрез отделни прегради.

Системата се предлага в разнообразни дълбочини, които в комбинация със седемте опции за прекъснат термомост и естетичното външно покритие осигуряват гъвкавост на дизайна, изключителна производителност и лекота на монтаж, за да отговарят на индивидуалните изисквания на всеки проект.

Може да харесате още...