Система за парапет пред прозорец -„Juliet balcony“

Etem

Важна част от визията на една сграда са парапетите пред нейните прозорци. Избраните решения за парапети могат да подобрят цялостния стил и естетика на фасадата.

Изчистената визия и семплият дизайн на „Juliet balcony“ – решението за прозорци на Етем, се вписва идеално в модерните сгради, които се проектират в последните години. „Juliet balcony“ впечатлява със стройната си визия, лесния монтаж и оптималните аксесоари.

Etem

Сред основните предимства на „Juliet balcony“ е възможността за монтаж от вътрешната страна на помещението. Това значително улеснява работата по инсталирането на парапетите. При стандартните решения, предлагани на пазара, за монтажа е необходимо използването на скеле или механизация отвън, както и сигурна основа за закрепване. При „Juliet balcony“ на Етем монтажът се извършва изцяло отвътре, без усложнена организация и без никакъв допълнителен риск за работника. Сигурността на парапета се гарантира от здравината на профилната система.

Същевременно „Juliet balcony“ дава възможност за поставяне на пълнеж с дебелина между 12 мм и 16 мм, който е най-масовият на пазара.

Etem

Нашата основна цел в Етем е да проектираме и разработваме продукти, които ни помагат да подобрим всекидневния си стандарт на живот. При всеки от нашите продукти инженерният екип в компанията търси оптималните и функционални решения за неговото приложение.

Затова при „Juliet balcony“ се фокусирахме върху възможността да се влагат аксесоари, които са използваеми в други системи на Етем. Същевременно парапетното решение идеално се комбинира и е подходящо за системи Е45, Е68 и Е75 от продуктовото портфолио на Етем. Системата е приложима както при вече монтирани, така и при нови прозорци.

 *** Системата е в процес на тестване.

Може да харесате още...