Система за повдигащи и плъзгащи се врати с отлична топлоизолация и почти равен праг

Wisniowski

Новата система за врати с повдигане и плъзгане Primo SkyMotion Max PVC-U на Wisniowski отговаря на най-високите изисквания по отношение на прозрачност, безопасност, комфорт и дизайн: големи стъклени повърхности, тясна конструкция на рамката, отлична топлоизолация и почти равен праг. Това дава възможност да се реализира широка гама от решения за тераси, балкони и зимни градини, които отговарят на най-високите архитектурни и дизайнерски изисквания за нови сгради и проекти за модернизация.

За да се постигне оптимизирана прозрачност с възможно най-добра панорамна гледка, Wisniowski разработи нова конструкция на рамката с минимизиран профил на фиксираното крило. Една от модификациите е, че стъклопакетът може да се вгражда директно в рамката. По този начин Primo SkyMotion Max предлага с над 10 процента по-голяма фиксирана остъклена площ от тази на крилото с повдигащ и плъзгащ се механизъм.

Wisniowski

Отлична топлоизолация

Primo SkyMotion Max впечатлява с коефициент на топлопреминаване U = 0,69 W/(m²K). Високата топлоизолация на системата се основава на 5-камерен профил на крилото с дълбочина 82 мм, напълнени с аргон тройни стъклопакети с дебелина на стъклото до 54 мм и Ug стойност = 0,5 W/(m²K), както и на топлоизолиран PVC праг.

Снимки: Wisniowski

Може да харесате още...