Система за врати Schüco AD UP – едно решение, много ползи

Schuco 2

Новата система за врати Schüco AD UP (Aluminium Door Universal Platform, универсална алуминиева платформа за врати) съчетава в едно предимствата на алуминиевата врата, стабилност на основата и висока топлоизолация. Тези характеристики позволяват системата да се използва универсално при различни сфери на приложение. В допълнение към класическите характеристики на алуминиевата врата платформата предлага и техническите предпоставки за една интелигентна система за врати, съчетани с модерен и висококачествен дизайн. Единната конструкция осигурява лесно производство и монтаж.

Дизайн и техника в едно

В системата за врати на Schüco AD UP лесно може да бъде интегрирана интелигентна теника на Schüco от поделенията на компанията за комуникационни системи и контрол на достъпа. Конструкцията на профила без пяна улеснява скрития монтаж на кабелите и позволява точното свързване на техниката. Благодарение на покриващите крилата пълнежи на вратата (едностранно или двустранно), скритите панти и различните опции на крилото, системата осигурява голяма свобода във визуалното планиране на крайния продукт и комбинира висококачествения дизайн на вратите с индивидуални характеристики на оборудването.

Лесна и надеждна обработка

Новата система за врати има редица предимства при производството и монтажа. Симетричният дизайн на профила, скритото закрепване на елементите и вградената опора за анкери на рамката гарантират висока надеждност на монтажа. Иноватовното при тези системи е, че захващането на панела става механично чрез винтове и без залепване, като така се гарантира сигурна и ефективна изработка.

Правилното оборудване за всяка потребност

Независимо дали става въпрос за стилна входна врата или силно натоварена врата на търговски обект, здравата конструкция на 5-камерния алуминиев профил гарантира функционална надеждност и отговаря на съвременните изисквания за енергийна ефективност. Модулната уплътнителна и изолационна система осигурява подходящото адаптиране към индивидуалните изисквания за херметичност и енергийна ефективност.

Може да харесате още...