Системата S 9000 на Gealan позволява широка диференциация

Gealan-S9000

Със системата S 9000, немската фирма Gealan представя системна платформа, която може да се използва за изграждане на прозорци, балконски врати, външни врати и плъзгащи се врати с дълбочина на системата от 82,5 мм. и хомогенни нива на уплътняване. Синергичните ефекти се получават както в производството, така и във външния вид на готовите продукти чрез еднородните профили на крилото, остъкляването, стоманените арматури и координираните аксесоари.

Gealan-S9000

Системата е с отлични топлоизолационни свойства, резултат от целенасоченото развитие на компанията. Постигната е стойност на топлоизолация от Uf – 0.92 W/m²K в стандартната комбинация със стомана и по този начин системата е с доказана съвместимост съгласно стандартите за пасивни къщи. Това е постигнато чрез набора от иновативни детайли в дизайна на системата.

Gealan-S9000

Технологията на свързване STV® (Static-Dry-Glazing), разработена от GEALAN, включва залепване на стъкло и профила на крилото със самозалепваща се лента, специално проектирана за прозоречната конструкция. Така твърдостта на стъклото се прехвърля към крилото и цялата система става значително по-стабилна. По този начин стандартните елементи могат да бъдат произведени изцяло без стомана, а в комбинацията STV® със стомана в крилото могат да се реализират особено големи елементи на прозореца. Времето за регулиране и настройка на прозореца може да се сведе до минимум, а залепянето на стъклото към рамката подобрява защитата от взлом. Дори и след продължителна употреба, прозорците с технология STV® се затварят прецизно като сейф.

За повече информация: Gealan

Вижте също...