Системата SchnellstiftPlus на Hoppe вече и за стандартни розетки

Hoppe

Безвинтово сглобяване на целия комплект, дори със стандартни розетки: дръжките и розетките просто се съединяват, като частите им се пъхат една в друга. Надеждни, стабилни и здрави – тествани по DIN EN 1906 (категория на употреба от клас 3), могат да се използват в сектора на обществените поръчки. Предлага се за три популярни серии на Hoppe от алуминий.

Изпитаната технология за монтаж SchnellstiftPlus (бърз шифт конектор), вече e налична и за комплекти със стандартни розети. По този начин Hoppe предлага решаващо предимство при монтажа: както дръжката, така и розетките за ключове могат да се монтират бързо и без винтове.

Безвинтов монтаж

Технологията SchnellstiftPlus за гарнитури за интериорни врати със стандартни розетки се предлага за сериите Hamburg, Luxembourg и Verona. Благодарение на патентованата щекерна връзка розетките могат да се монтират бързо и без винтове. Върху подготвената врата розетките, снабдени с опорни гарнитури, и дръжките на вратата просто се съединяват едни с други. За да се гарантира, че дръжката ще запази правилната си позиция върху вратата за дълго време, розетките за дръжки са оборудвани с възвратни пружини.

Надеждна технология

Опорните гарнитури на розетките на дръжката и на ключа се състоят от щифт и втулка, изработени от подсилена със стъклени влакна пластмаса. Плъзгането им една в друга води до стабилно закрепване без луфт.

Hoppe

Това системно решение може да се използва за стандартни врати със стандартни ключалки. Не е необходима специална подготовка на вратата. Необходими са само два направляващи отвора (Ø 7 mm) за опорните гарнитури на розетките.

Технологията е тествана в съответствие с DIN EN 1906 и може да се използва в сектора на обществените поръчки. Разбира се, Hoppe предоставя и 10-годишна гаранция за механичната функция на обкова SchnellstiftPlus.

Лесно разглобяване

За да може отново да отделите розетките една от друга, в комплекта е включено приспособление за разглобяване. То се поставя в розетката на дръжката или на ключа и се завърта на 45 градуса. Издърпайте силно, за да освободите щекерната връзка и да отделите двете части на розетката една от друга.

Продуктите Hoppe могат да бъдат намерени в продуктовото портфолио на Меезенбург България.

Снимки: Hoppe

Може да харесате още...