Системата за плъзгащи се врати MSW на GEZE предлага безброй варианти

Гъвкавите и многофункционални системи за плъзгащи се врати на GEZE- MSW Classicline, Pureline и Protectline създават идеални разделителни стени, например за конферентни съоръжения или за отделяне на площи на летища или банки.

Със системите MSW Classicline, Pureline и Protectline може да се постигне различен дизайн, подходящ за всяка среда. Модулната им структура разрешава максимална свобода на проектиране. Предлагат се три линии с различен дизайн, благодарение на свободния избор на клипс-покривни профили: Classicline, Pureline и Protectline.

Профилите на GEZE MSW Classicline се движат под малък ъгъл спрямо стъклото и имат височина на профила само 107 мм. GEZE MSW профилите Pureline могат лесно да се комбинират със съществуващите системи и имат модерен дизайн. Профилите на GEZE MSW Protectline предлагат повишена защита от увреждане на стъклото на нивото на пода, например от почистващи машини.

GEZE MSW с фини профили и подобрено енергийно равновесие
Конвенционалните продукти, включващи изолационно стъкло, значително ограничават гледката поради обемните си профили. MSW с минимална ширина на профила от само 30 милиметра позволява използването на изолационен стъклен панел при запазване на оптимална прозрачност. Друго предимство е постигането на приятна вътрешна температура в близост до преградата
.
GEZE MSW с IGG
Прозрачни системи за разделяне на помещения. Версията MSW като интегриран стъклопакет (IGG) е много естетична и позволява огромна свобода на дизайна. MSW с IGG невидимо интегрира профилите и системата за монтаж между стъклата – без видими и обемисти части на повърхността на стъклото.

GEZE MSW с индивидуализирани профили
Персонализирани решения. Като алтернатива на стъклото, профили от дърво, алуминий или пластмаса могат да се използват с MSW системи от GEZE. Благодарение на комплекта GEZE MSW за индивидуализирани профили, клиентите могат да комбинират собствените си врати с профилите на GEZE MSW лесно и удобно.

Може да харесате още...