Системи с прибиращи се куполи

Проектирането на въздушното пространство изисква както визия, така и инженерни познания, които издигат живота на открито на съвсем ново ниво. Всяка концепция трябва да бъде функционална, издръжлива и лесна за управление. Със своя десетилетен опит в проектирането на концепции, производството и монтажа на прибиращи се куполни системи, Libart е направил комбинацията от дневно осветление и въздушно пространство по най-добрия начин.

Максималният размер на прибиращите се куполни системи ClearSky е 27 м. Libart разполага с патентована релсова система, при която системата може да бъде изградена върху съществуваща сградна конструкция или само с подпора от стоманена конструкция.

Libart

Куполната система се отличава с това, че увеличава пространството за отваряне, защото се интегрира в структурата на сградата по начин, който намалява хоризонталната повърхност с минимален брой конструктивни елементи, необходими за експлоатацията на релсите.

Куполните прибиращи се системи също така осигуряват система с ниска височина и са по-подходящи за климат със слабо или никакво натрупване на сняг.

Може да харесате още...