Системи за прозорци, вдъхновени от архитектурата от началото на 20-ти век

Ottostumm

Ottostumm доставя компоненти за стоманени системи за ограждане. Новата система FerroFinestra W75 Thermal Barrier представлява най-технологичната термоизолирана стоманена система за врати и прозорци в портфолиото на Ottostumm. Новата система включва също така механизъм за отваряне чрез накланяне и завъртане.

Проектите запазват изразителния и изчистен дизайн на FerroFinestra с прости, рационални и трезви линии, вдъхновени от европейската архитектура от началото на 20-ти век. Профилите от 25-те серии се допълват от широка гама от обков и аксесоари в съвременни стилове или възпроизведени по оригинални дизайни от 20-ти век.

Дълбочината на профила от 75 мм позволява разполагането на високоенергийно ефективни стъклопакети с дебелина до 52 мм, а изолаторът от полиамид, подсилен със стъклени влакна, гарантира отлична топлоизолация, което прави системата идеална за проекти в региони с високи климатични изисквания.

Ottostumm

Повърхностните покрития варират от естествен Cor-Ten до обгорен бронз, от тъмна стомана до ефекти на лакиране на материалите.

Новата FerroFinestra W75 TB от светла стомана, поцинкована стомана, неръждаема стомана (1.4404), Cor-Ten стомана и архитектурен бронз позволява реализирането на елегантни врати и прозорци, особено в изискан индустриален стил.

Стоманените заготовки, пръти и ленти, от които се формират стоманените прозоречни профили на Ottostumm, се леят от почти 100% рециклирани стоманени отпадъци. В края на живота си стоманените прозорци могат да бъдат систематично демонтирани, а рамките, обковът и стъклата – рециклирани.

Снимки: Ottostumm

Може да харесате още...