Системи за ветрозащита

Libart

Системите за ветрозащита Libart Kinetic са вертикално прибиращи се парапети за външно приложение. Закаленото еднослойно стъкло функционира като прозрачна бариера за създаване на безопасна зона, балконски парапет и ветрозащитна система без профили по средата. Системите Kinetic осигуряват всички предимства на хигиенна бариера и стъклен парапет, като при необходимост се добавя и защита от вятър и дъжд.

Panora Kinetic е система, която е достатъчно гъвкава, за да се приспособи към всяко пространство. Тя се предлага с фиксирана основа или с портативна сеялка за цветя. Алуминиевата рамка и сглобяването на стъклото водят до изключително издръжливо решение. Стъклената бариера може да се разширява до 185 см, като осигурява цялостна хигиенна защита за клиентите на заведения при хранене на открито.

Kinetic използва скрита система от самозареждащи се бутала, която елиминира грозните противотежести, дебелите профили, кабелите и ролките, използвани в индустрията. Системата Kinetic се отваря ръчно и се затваря автоматично с едно докосване. За да отворите, натиснете надолу горната плъзгаща се рамка. Системите Libart Kinetic не съдържат хоризонтални профили, което осигурява непрекъсната гледка.

Libart

Телескопичните ветрозащитни системи се предлагат в два варианта:
– KU-FB – телескопичен ветрозащитен стъклен парапет със сеялка (портативен). Системите Panora – Kinetic FB са портативни с интегрирана сеялка. Сеялката поема натоварването, постигайки устойчивост срещу вятъра.
– KU-FC – фиксирани към земята телескопични системи за стъклени парапети за защита от вятър. Тъй като Kinetic FC е фиксиран към земята, той осигурява висока устойчивост на вятър и допълнителна безопасност.

Снимки: Libart

Може да харесате още...