Скрит обков за тежки алуминиеви прозорци от Roto

 Roto Object Business

Тенденцията за прозоречни елементи с височина колкото помещението и с висока топло- и звукоизолация не показва признаци за отслабване на пазара на алуминиевите фасади. В същото време, скритият хардуер е също така търсен за тези решения, които изискват най-добър дизайн, дори и при тежки, големи крила.

 Roto Object Business

Благодарение на дългогодишната работа на немските специалисти от  Roto Object Business, компанията има огромен опит в проектирането на хардуерни конфигурации за алуминиеви прозорци, които се сливат с повърхността. Вече са разработени и тествани многобройни решения по поръчка, които могат да функционират надеждно с вентилационните клапани и стъклата за прозорци, изработени от алуминий, дори и при тегло на крилото до 250 кг.

 Roto Object Business

В случай на изключително тежки крила, шарнирната страна се завинтва и в рамката, и в крилото със специални самонарезни винтове от Roto. Търсенето на хардуер за алуминиеви профили за производство на прозорци или вентилационни елементи, които се изравняват с повърхността, идва от все по-голям брой пазари. В случай на изключително тежки крила, специалистът по хардуер препоръчва използването на повдигащо крило за по-голям комфорт, тъй като това повдига крилото по време на движението за затваряне и следователно гарантира, че крилото се затваря внимателно без никакви усилия. В същото време повдигачът на крилото защитава страната на пантата, когато е затворена. Това води до освобождаване на товара от крилото, тъй като осигурява допълнителна опора за него.

За повече информация: Roto

Може да харесате още...