Skyfold – лидерът в акустичните стени с вертикално прибиране

Представяме на Вашето внимание канадската компания Skyfoldсветовен лидер в изпълнението на автоматични звукоизолиращи стени с вертикално прибиране.

Компанията е първата в света разработила звукоизолиращи стени с прибиране на панелите над нивото на окачения таван и до момента е лидер в областта. Чрез своята дистрибуторска мрежа е  представена на 5 континента с монтирани до момента повече от 6 000  стени.

През 2017 година, dormakaba придоби изцяло SKYFOLD и вече всички продукти предлагани от канадския гигант са част от портфолиото на компанията.

Предимства на звукоизолиращите стени SKYFOLD

Продуктите на Skyfold се характеризират с изключително висока редукция на звука без аналог на пазара – до 59 dB, без каквито и да било подови водачи, видими релси на тавана или вертикални странични водачи към стените. Акустичните стени на Skyfold притежават автоматични уплътнители към пода и стените, които осигуряват безкомпромисна звукоизолация и елегантно уплътняване към ограждащата конструкция. Движението се извършва посредством напълно автоматизирана система на управление, с много кратко време за прибиране на панелите. Стените се прибират над окачения таван, посредством изключително олекотена конструкция. По този начин се спестява време при отваряне и затваряне на стените.


Продуктите на  SKYFOLD са лесни за експлоатация, без необходимост от обучение на потребителите. Осигуряват елегантно, бързо и функционално разделяне на конферентни зали, спортни зали, офиси и всякакъв тип помещения. Позволяват много по-ефективно използване на пространството.

СЕРИЯ CLASSIC
Плътни, звукоизолиращи подвижни стени:
– Максимална височина 11 м
– Неограничена широчина
– Редукция на звука от 51dB до 59 dB

СЕРИЯ ZENITH
Плътни, звукоизолиращи подвижни стени, подходящи за приложение в офис сгради:
– Максимална височина 3,66 м
– Максимална широчина 14,6 м
– Редукция на звука от 47 dB до 59 dB

СЕРИЯ MIRAGE
Стъклени, звукоизолиращи подвижни стени:
– Максимална височина 7,31м
– Неограничена широчина
– Редукция на звука от 34 dB


За контакти и повече информация – dormakaba

Може да харесате още...