Слънцезащита при ъглови пространства

Heroal

С нарастващото търсене на прозрачност и дневна светлина, осигурени от големи стъклени повърхности в жилищни и търговски сгради, нараства и желанието за ефективни решения за засенчване.

Компанията Heroal предлага Heroal VS Z – Zip Screen – система за ъглови зони с цялостно остъкляване, която дава защита от отблясъци, външни погледи и топлина само с помощта на един-единствен жичен водач.

Heroal VS Z се състои от два текстилни екрана със странични Zip водачи и жичен водач в ъгъла, които осигуряват ефективна слънцезащита в ъглите (например при изцяло остъклени ъгли). Екраните могат да се управляват независимо един от друг и да бъдат адаптирани към положението на слънцето. Могат да се изработят текстилни екрани с размер до 9 квадратни метра. За да предложи защита срещу насекоми Heroal VS Z може да се комбинира с врати за защита от насекоми или затягащи рамки, използвайки уплътнители и подходящи декоративни капачки.

Heroal

При избора на текстилен екран стандартно се предлагат около 250 вида текстил – от полупрозрачен за пропускане на дневна светлина в сградата до непрозрачен за почти пълно затъмняване. Ако текстилният екран не се използва, той изчезва в системата скрити кутии Heroal FMB (размер 105 и 125 милиметра).

Филигранната връзка на текстилните екрани в ъгъла е осигурена от водач от неръждаема стомана. Деликатният дизайн се поддържа от направляващи релси с особено тесен профил от само 25 милиметра. По желание направляващите релси и кутията могат да бъдат изцяло измазани. Праховото покритие Heroal hwr, което е устойчиво на атмосферни влияния, дава допълнителна свобода на дизайна.

Може да харесате още...