Слънцезащитни декори за покривни прозорци

Velux

От пролетта на 2021 г. производителят на покривни прозорци Velux ще предлага 70 декора за своите ролетни и плисирани щори, както и жалузи с модерни скандинавски цветове.

Идеалният скандинавски стил.

Декорите на новата слънцезащитна колекция са базирани на популярния скандинавски стил на живот. Във фокуса на внимание са вдъхновяващите пастелни тонове и естествена цветова схема за ролетни щори, жалузи и плисирани щори. Тези, които не могат да намерят това, което търсят в съществуващата гама, имат възможност да изберат от над 1800 цветови варианта и да поръчат затъмняващи или ролетни щори в предпочитан от тях цвят. Офертата се отнася и за електрически или соларно задвижвани версии.

Velux

Друга особеност е концепцията за съчетаване на цветовете. Същите или подобни цветове се предлагат както в затъмняваща, така и в прозрачна или полупрозрачна версия, за да се комбинират хармонично. Затъмняващите щори в спалнята могат да са в същия цвят като щорите, осигуряващи поверителност в кабинета.

Ролетни щори специално за деца.

Гамата за слънцезащита Velux се допълва от ексклузивната детска колекция с девет декора за затъмняващи щори и комплекти „Blackout Plus“, снабдени с плисирана щора срещу отблясъци и екран за поверителност.

От пролетта на 2021 г. ще се предлага и по-голяма свобода на дизайна, що се отнася до избора на странични направляващи релси. В допълнение към версията с алуминиев цвят, бялата версия ще се предлага и за почти всички ръчни и автоматични продукти за слънцезащита. Комбинирано с бели покривни прозорци, това води до хармонично, визуално дискретно интегриране на слънцезащитата.

Velux

Всички тъкани са сертифицирани по Oeko-Tex Standard 100 и са без субстанции, съдържащи вредни вещества. Продуктите прилепват перфектно и се монтират бързо и лесено. Благодарение на невидимите шнурове, това е един безопасен дизайн за децата.

Може да харесате още...