Слънцезащитни системи Palladiom

Palladiom

Слънцезащитните системи Palladiom се отличават с изключително прецизно изработен дизайн и новаторски инженерни решения. Те въплъщава всичко, към което се стреми Lutron: непрекъснати иновации, превъзходно качество и празник на дизайна.

Сенниците Palladiom и Lutron Palladiom Motorized Roller Shades са идеални за открити пространства. Те са монтирани върху плътни алуминиеви скоби, които напълно прикриват окабеляването и предлагат изискана естетика. Sivoia QS Palladiom контролира ултратихото им и прецизно задвижване.

Palladiom носи балансирана естетика със всеки свой елемент. Intelligent Hembar Alignment (IHA) е патент на Lutron, който синхронизира всички автоматизирани слънцезащитни системи в една стая и дори в целия дом.

Palladiom

Пръстенът за затваряне на скобите е една от основните отличително характеристики на системата. В скобите има умело скрита електроника, а иновативният дизайн на въртящия се пръстен скрива в тях всички окабелявания, бутони за програмиране и LED индикаторни светлини.

За да подчертае минималистичната естетика на слънцезащитната система Palladiom, Lutron е създал Palladiom Bottom Rail. Използван е новаторски метод на затягане върху плата, за да се гарантира, че дъното винаги ще бъде идеално равно и перпендикулярно на равнината на плата.

Palladiom

Минималното пропускане на светлина е неизбежно при сенници, особено, ако те са открити. Слънцезащитната система Palladiom може да се похвали със симетрични половин инчови просветки, а ако се търси конкретна тяхна конфигурация и те трябва да са по-големи, лагерният ръкав осигурява цялостният им и красив завършен външен вид.

Може да харесате още...